Smakelijke kruipers – Het eten van de toekomst?
Over de activiteit
We gaan in een serie van 3 workshops ouders en kinderen kennis laten maken met het eten van insecten. We leren jullie deze “nieuwe” voedselbron ontdekken en daar meer over te weten te komen.
Durf jij het aan? Om, na een leuke les over insecten, ermee aan de slag te gaan?
We gaan samen heerlijke gerechten bereiden en die vervolgens proeven!
Over de aanbieder van de activiteit
Ik ben Joost, eigenaar van Oerz. Ruim 3 jaar geleden heb ik een oude camper gekocht en omgebouwd tot foodtruck. Ik sta hiermee op festivals en ik verzorg catering op maat. Daarnaast geef ik met veel plezier diverse workshops voor jong en oud.
Praktische informatie
Activiteitenperiode van kerst- tot voorjaarsvakantie
Naam: Kookworkshop ‘Smakelijke Kruipers’
Wat: Kennismaken met het eten van insecten, in woord en daad
Deze ‘nieuwe’ voedselbron ontdekken en er meer over te weten komen
Voor: Klas 4, 5 en 6 (groep 6, 7 en 8) én een ouder/verzorger*
Door: Oerz Foodtruck | Joost Bosker
Hoe vaak: Serie van 4 keer
Wanneer: Op vrijdag 25 januari en 1 en 8 februari
Hoe laat: Van 16.00 tot 18.00 uur
Waar: Jumping Jack Trampolinehal, Koninginneweg 1
Prijs: € 36 voor de hele serie, inclusief voedingswaren
Inschrijven: Bij de activiteitencoördinator d.m.v. het inschrijfformulier.
Zie pagina ‘Algemene informatie Bredeschool activiteiten’. Inschrijving is pas definitief na betaling.
Bij over-intekening geldt: wie betaald heeft vóór 17 januari gaat voor.
Betalen: Bij de activiteitencoördinator d.m.v. overmaking op Rekening NL46 TRIO 0391 1233 86 van Brede Vrijeschool Almere onder vermelding van naam en projectcode of contant aan de Mobiele Informatiebalie.
Projectcode: 18-19-3-koken
Overig: - Minimaal 6en maximaal 8 (indien zonder ouders) c.q. 10 kinderen (indien met minstens 5 ouders)
- Deelname van een ouder/verzorger is zeer gewenst maar niet verplicht
- Graag duidelijk aangeven of mét of zonder ouder wordt deelgenomen